Πώς θέλετε να επικοινωνήσετε;
Scroll to top

Φιλοσοφία MyLexicon


Ξένες Γλώσσες Ενηλίκων με Ταχύρυθμα Τμήματα και 100% Επιτυχία! MyLexicon στο Ρέθυμνο Κρήτης

Απίστευτο Ρεκόρ  

Στο πρότυπο κέντρο ξένων γλωσσών ενηλίκων Mylexicon η φιλοσοφία εκμάθησης ξένων γλωσσών διαφέρει εξολοκλήρου από τα συνηθισμένα.

Αυτό που θεωρούμε ιδιαιτέρως σημαντικό και θέλουμε να γνωρίζετε για το κέντρο μας είναι ότι προσφέρουμε πραγματικές λύσεις και σίγουρα αποτελέσματα για κάθε ξεχωριστή περίπτωση σε κάθε ξένη γλώσσα (Αγγλικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά).

Ειδικά εκπαιδευμένοι καθηγητές ενηλίκων αναλαμβάνουν όλα τα επίπεδα πιστοποίησης (B1,B2,C1,C2) καθώς επίσης και τμήματα επικοινωνίας – ενίσχυσης προφορικού & γραπτού λόγου

Το Mylexicon, με παράδοση ετών και χιλιάδες επιτυχόντες στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης για ενήλικες, είναι ο χώρος στον οποίο η επιτυχία σας στη γλωσσομάθεια είναι εξασφαλισμένη.

Εστιάζουμε στην μοντέρνα & αποδοτική εκπαίδευση, πάντα με αγάπη και σεβασμό προς τους μαθητές μας.

Φροντίζουμε να Επιλέγουμε Δίγλωσσους Μεταδοτικούς & Έμπειρους Καθηγητές σε Όλες τις Γλώσσες

Το Μυστικό της Επιτυχίας μας είναι η σχέση  Ειλικρίνειας  που αναπτύσσετε με τους Σπουδαστές που μας Εμπιστεύονται, η Ποιοτική Εκπαίδευση, το Ενδιαφέρον μας κυρίως στη Μάθηση της Γλώσσας και το Ευχάριστο Περιβάλλον που Δημιουργείτε από τους καθηγητές & τη Διοίκηση του Mylexicon.

Απόδειξη της επιτυχημένης πορείας μας είναι ότι το Mylexicon κατατάσσεται στην 1η θέση των Επιτυχιών αλλά και των Προτιμήσεων των Ενηλίκων Πανελλαδικά.

Services

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Παρέχουμε Πραγματικές Λύσεις & Σίγουρα Αποτελέσματα

Ειδικά Εκπαιδευμένοι Καθηγητές Ενηλίκων αναλαμβάνουν όλα τα επίπεδα πιστοποίησης (B1,B2,C1,C2) καθώς επίσης και τμήματα επικοινωνίας – ενίσχυσης προφορικού & γραπτού λόγου

Εστιάζουμε εκεί που πρέπει!

Εστιάζουμε στην μοντέρνα & αποδοτική εκπαίδευση, πάντα με αγάπη και σεβασμό προς τους μαθητές μας

Το Μυστικό τις Επιτυχίας

Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η σχέση Ειλικρίνειας που αναπτύσσετε με τους σπουδαστές που μας εμπιστεύονται, η ποιοτική εκπαίδευση, το ενδιαφέρον μας κυρίως στη μάθηση της γλώσσας και το ευχάριστο περιβάλλον εκμάθησης.

Τι λένε για εμάς οι σπουδαστές

Λένε για εμάς

Πολύ καλό Φροντιστήριο και ωραίος χώρος! Η Καθηγήτρια των Γερμανικών είναι άριστη στη δουλειά της, μεθοδική και με άριστες γνώσεις

— Sergio Vilcu

Ένα πολύ καλά οργανωμένο φροντιστήριο για ενήλικες με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Έχει ευέλικτα τμήματα και είναι ιδανικό για φοιτητές.

— Vasileios Tzimpoukakis

Εξαιρετικό φροντιστήριο με την καλύτερη ομάδα!!!!! Σίγουρη επιτυχία!!!!!

— Emmanouela Kriovrisanaki

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα

Θέλετε και εσείς να μάθετε μια ξένη γλώσσα;