Πώς θέλετε να επικοινωνήσετε;
Scroll to top

Τηλεφωνο — (28310) 24505

Δημοκρατιας 6

Αγγλικα

Ευέλικτη επιλογή ωραρίων εκπαίδευσης, εκπαίδευση και για συγκεκριμένα πτυχία (Cambridge, Michigan, LRN, NOCN, IELTS, TOEFL, GMAT, TOEIC) ανάλογα πάντα με τις δικές σας ανάγκες.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

  * Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.

  100% Επιτυχία!

  Διασφαλίζουμε την Επιτυχία στην Εκμάθηση σας για να Επιτύχετε όλους τους Στόχους σας!

  Ποσοστά Επιτυχίας Εξετάσεων 0%

  Μαθαίνοντας Αγγλικά, μπορεί κανείς να επεκτείνει τις δυνατότητες εργασίας του, γνώσεων του, και μόρφωσης του σε τεράστιο βαθμό, περισσότερο από κάθε άλλη ξένη γλώσσα, εφόσον τα Αγγλικά είναι η δημοφιλέστερη γλώσσα στον πλανήτη.

  Στο MyLexicon διασφαλίζουμε την επιτυχία στην εκμάθηση σας, ώστε να επιτύχετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει για το μέλλον σας.

  Με ευελικτη επιλογη ωραριων

  Μαθε Αγγλικα

  Στο MyLexicon η διδασκαλία Αγγλικών γίνεται παιχνίδι. Η αφοσίωση μας και η πολυετής πείρα μας στην εκμάθηση Αγγλικών, σε συνεργασία με τους αυστηρά επιλεγμένους και εξαίρετους καθηγητές μας, είναι η συνταγή των επιτυχιών μας

  Ετησίως το φροντιστήριο μας βραβεύεται, εξαιτίας ποσοστών επιτυχίας των μαθητών μας που αγγίζουν το 100% σε εξετάσεις Lower και Proficiency.

  Προσφέρονται επίσης και ταχύρρυθμα τμήματα, όπως και τμήματα εκμάθησης για συγκεκριμένες ειδικότητες ή επαγγέλματα όπως ο Τουρισμός, ή βιωματικά τμήματα (Για ακαδημαικά προγράμματα Erasmus).

  Η επιλογή ωραρίων εκπαίδευσης είναι ευέλικτη, ενώ γίνεται εκπαίδευση και για συγκεκριμένα πτυχία – (Cambridge, Michigan, LRN, IELTS, TOEFL, GMAT, TOEIC) ανάλογα πάντα με τις δικές σας ανάγκες.

  Τα Αγγλικά είναι η παγκόσμια και δημοφιλέστερη ξένη γλώσσα,  μέσω της οποίας μπορεί να επεκτείνει κάποιος τους ορίζοντες του προς όλες τις χώρες και όλους τους λαούς του πλανήτη. Ομιλείται σχεδόν από το 1/4 ολόκληρου του πληθυσμού του πλανήτη (2 δισεκατομμύρια ανθρώπους), και είναι η βασική γλώσσα σε δεκάδες χώρες, ενώ είναι η δεύτερη γλώσσα στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.

  Ως πρώτη γλώσσα τα Αγγλικά ομιλούνται κυρίως στην Μεγάλη Βρετανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

  Μαθαίνοντας Αγγλικά, μπορεί κανείς να επεκτείνει τις δυνατότητες εργασίας του, γνώσεων του, και μόρφωσης του σε τεράστιο βαθμό, περισσότερο από κάθε άλλη ξένη γλώσσα, εφόσον τα Αγγλικά είναι η δημοφιλέστερη γλώσσα στον πλανήτη.

  Στο MyLexicon διασφαλίζουμε την επιτυχία στην εκμάθηση σας, ώστε να επιτύχετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει για το μέλλον σας.

  ΕΥΕΛΙΚΤΟ Ωραριο

  ΕΣΥ Επιλέγεις τις ώρες που θέλεις

  η ΣΩΣΤΗ Επιλογη

  Επιλέγουμε μαζί το σωστό πτυχίο ανάλογα τις ανάγκες σου

  εμπειροι Καθηγητες

  Μαθαίνεις με τους καλύτερους

  Δεν Πετυχες 🙁

  Σε προετοιμάζουμε ΔΩΡΕΑΝ 🙂

  Επίπεδο Αρχαρίων

  Στο επίπεδο αρχαρίων, χρειάζονται 12 μήνες κατά τους οποίους θα μάθει κανείς όλα τα βασικά στοιχεία της Αγγλικής γλώσσας ώστε να μπορεί να την χειριστεί σε ένα βασικό επίπεδο εύκολα και χωρίς κόπο. Στο ευέλικτα τμήματα εκμάθησης αρχαρίων χτίζονται γερές βάσεις τόσο για την βασική συνεννόηση με την χρήση των Αγγλικών, όσο και για να πάρει κανείς γρήγορα και εύκολα τα επόμενα διπλώματα

  Επίπεδο Lower

  Στο επίπεδο Lower χρειάζονται 8 μήνες, αρκεί να έχει κανείς τις βασικές γνώσεις Αγγλικών. Αν αυτές οι βάσεις υπάρχουν, μέσα σε μόλις 8 μήνες, μπορεί κάποιος να γίνει κάτοχος διπλώματος Lower (Michigan ή Cambridge) σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, επιβεβαιώνοντας την γνώση Αγγλικών σε ένα πολύ επαρκές επίπεδο.

  Επίπεδο Proficiency

  Το επίπεδο Proficiency αποδεικνύει την άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Στο MyLexicon η ταχύρρυθμη εκμάθηση για Proficiency διαρκεί μόλις 6 με 8 μήνες, διάστημα μέσα στο οποίο κάποιος είναι πανέτοιμος να γίνει πτυχιούχος Proficiency.

  University Of Cambridge

  University Of Cambridge

  University of Michigan

  University of Michigan

  Learning Resource Network

  Learning Resource Network

  British Council IELTS

  British Council IELTS

  Επίπεδο Αγγλικών C2 - Proficiency / ΆΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ

  ECPE, από το Πανεπιστήμιο του MICHIGAN. Το γνωστό “Proficiency Michigan (Διάρκεια από 1 οκτάμηνο) Ακόμα κ αν έχεις Ξεχάσει τα Αγγλικά σου

  MSUCELP: Michigan State University – Certificate of English Language Proficiency, CEF C2 (Διάρκεια από 1 οκτάμηνο) Ακόμα κ αν έχεις Ξεχάσει τα Αγγλικά σου

  CPE, από το Πανεπιστήμιο του CAMBRIDGE. Το γνωστό “Cambridge Proficiency” (Διάρκεια από 2 οκτάμηνα)

  IELTS, του University of Cambridge Local Examinations Syndicate, με βαθμολογία 8,5 και άνω ( Η Διάρκεια του Εξαρτάται από το επίπεδο των Αγγλικών του κάθε μαθητή και υλοποιείται κυρίως με ιδιαίτερα μαθήματα με Άγγλο Καθηγητή)

  LRN Level 3 Learning Resource Network . (Διάρκεια από 1 οκτάμηνο) Δεν λήγει ποτέ

  Επίπεδο Αγγλικών C1 - Advanced / ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ

  ALCE , από το Πανεπιστήμιο του MICHIGAN. Το γνωστό “Advanced Michigan” Δεν λήγει ποτέ

  MICHIGAN ENGLISH TEST (MET), του CAMBRIDGE MICHIGAN Language ASSESSMENTS (CaMLA), με βαθμολογία από 190 έως 240. (Διάρκεια από 1 οκτάμηνο) Δεν λήγει ποτέ

  CAE, από το Πανεπιστήμιο του του CAMBRIDGE. Δεν λήγει ποτέ

  IELTS, του University of Cambridge Local Examinations Syndicate (UCLES) με βαθμολογία από 7 έως 8. Λήγει κάθε 2 χρόνια

  LRN Level 2 Learning Resource Network . (Διάρκεια από 1 οκτάμηνο) Δεν λήγει ποτέ

  Επίπεδο Αγγλικών B2 - Lower / ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ

  ECCE, από το Πανεπιστήμιο του MICHIGAN. Το γνωστό “Lower  Michigan (Διάρκεια από 1 οκτάμηνο) Ακόμα κ αν έχεις Ξεχάσει τα Αγγλικά σου

  FCE, από το Πανεπιστήμιο του CAMBRIDGE. Το γνωστό “Cambridge Lower ” (Διάρκεια από 1 οκτάμηνα)

  IELTS, του University of Cambridge Local Examinations Syndicate, με βαθμολογία 5,5 έως 6,5   ( Η Διάρκεια του Εξαρτάται από το επίπεδο των Αγγλικών του κάθε μαθητή και υλοποιείται κυρίως με ιδιαίτερα μαθήματα με Άγγλο Καθηγητή)

  LRN Level 1 Learning Resource Network . (Διάρκεια από 1 οκτάμηνο) Δεν λήγει ποτέ

  Είσαι σε καλά χέρια

  Για 9η συνεχόμενη χρονιά το Mylexicon κερδίζει βραβείο επιτυχιών στις εξετάσεις Cambridge, Michigan, TIE με ποσοστά 100% σε όλα τα επίπεδα LOWER & PROFICIENCY.

  Εκπαίδευση όπως Πρέπει

  Εκπαιδεύεσαι μέσα σ ένα ευχάριστο και πολύ ζεστό περιβάλλον έχοντας συνεχόμενη υποστήριξη από καθηγητές & διοίκηση

  Κερδίζεις Προνόμια

  Γίνεσαι μέλος του Εκπαιδευτικού μας ομίλου και αποκτάς όλα τα προνόμια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις, να περάσεις όμορφα, να εξοικονομήσεις χρήματα.

  Δεν έχεις Χρόνο;

  Λειτουργούν ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ Τμήματα απόκτησης LOWER & PROFICIENCY από 6 μήνες έως 8 μήνες!

  Εδώ το Ζεις!

  Ειδικά Βιωματικά Τμήματα Επικοινωνίας για Erasmus, σπουδές ή δουλειά στο εξωτερικό.

  Και για Επαγγελματίες!

  Αγγλικά για Επαγγελματίες κάθε Ειδικότητας

  Ενδιαφερεσαι να μαθεις Αγγλικα;

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

   01. Τα Οφέλη σου

   Μάθε γιατί θέλεις να μάθεις Αγγλικά στο MyLexicon

   ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

   • Εξοικονομείς 700€ και αποκτάς Πιστοποίηση Η/Υ από τα Computer Center
   • Κερδίζεις ΔΩΡΕΑΝ ένα Πιστοποιημένο Σεμινάριο της Επιλογής σου από το ΙΕΚ MBS My Business School καθώς & Ειδικές Εκπτώσεις σε Όλα τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα
   • Αναλαμβάνουμε Εντελώς Δωρεάν την Αίτηση & τη σύνταξη του Βιογραφικού σου για την εισαγωγή στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα των Πανεπιστημίων του Εξωτερικού. Το φάκελο σου Αναλαμβάνει το Γραφείο Σταδιοδρομίας του MBS ACADEMIC
   • Αποκτάς την Κάρτα Μέλους του Ομίλου Student Card & κερδίζεις όλα τα προνόμια από το δίκτυο Επιχειρήσεων με μεγάλες Εκπτώσεις σε όλες τις συμβεβλημένες Επιχειρήσεις του Ρεθύμνου.

   Επισκεφθειτε μας

   Διεύθυνση

   Δημοκρατίας 6 – 2ος όροφος

   Τηλ. 28310 24505